Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γεύση ξεκινάει από αυτήν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή.
Η Καθημερινή και ο Γαστρονόμος ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο ανακαλύπτοντας γεύσεις, μαθαίνοντας τεχνικές και εξερευνώντας σε βάθος εθνικές κουζίνες.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, η Καθημερινή και ο Γαστρονόμος παρουσιάζουν τη σειρά “Κουζίνες του Κόσμου”, ξεκινώντας με την Ιταλία και συμπεριλαμβάνοντας την Ισπανία την Γαλλία αλλά και την Περσία, την Ταϋλάνδη κ.α.,
Κάθε βιβλίο, μετά από μια συναρπαστική εισαγωγή με πληροφορίες για την κουζίνα κάθε χώρας, περιλαμβάνει περίπου 100 αντιπροσωπευτικές συνταγές.
Οι μεταφράσεις και η προσαρμογή στην ελληνική γλώσσα έγιναν από έμπειρους μεταφραστές λαμβάνοντας υπ' όψιν την ελληνική πραγματικότητα. Οι έμπειροι συντάκτες του Γαστρονόμου είχαν την επιμέλεια των κειμένων αλλά και την ευθύνη για την εκτέλεση, δοκιμή και επιβεβαίωση των συνταγών!